зареждане
 • Лидерство

  ЛИДЕРЪТ -
  по пътя към МАЙСТОРСТВОТО

  Добрият лидер е майстор в уменията си, а СИЛНИЯТ ЛИДЕР е като джедай - майстор едновременно в уменията и контрола над съзнанието си.

  Нашата лидерска програма "RAINBOW - ЛИДЕРСТВО чрез ПРОМЯНА на твоята РЕАЛНОСТ" подпомага ръководните кадри да достигнат висините на майсторството чрез усъвършенстване на лидерските си умения до майсторско ниво (LeaderSHIFT) и усвояване на практики за самоконтрол на съзнанието (МINDfulness).

 • 4D Система - Как НАСА създава екипи

  4-D Системата или КАК НАСА СЪЗДАВА ЕКИПИ

  Екипна ефективност чрез измерване
  и управление на 8-те КЛЮЧОВИ поведения

  4-D Системата е създадена от д-р Чарлз Пелерин – бивш директор на отдел "Астрофизика" в НАСА. От 2001-ва година тази концепция се използва в НАСА за гарантиране на успешното изпълнение на проекти, чрез измерване и управление на "Петата Сила" - както създателят на 4-D Системата нарича невидимото влияние на социалната среда върху човешките реакции и поведения. До днес, над 1000 екипа от различни области и сектори са подобрили ефективността си с помощта на тази система.

 • Mindfulness - Освобождаване на съзнанието

  УПРАВЛЕНИЕ НА СТРЕСА за добри решения и лична ефективност

  Първата стъпка по пътя към успешното управление на стреса е да погледнем вътре в себе си, да се опознаем и да пренаредим приоритетите си в зависимост от ИСТИНСКИЯТ АЗ, отчитайки същинските ни мисия, цели, вярвания, страхове, блокери, емоции, интуиция и съзнание. Тогава ще можем истински да се радваме на баланса и хармонията.

 • Коучинг Обучения за Меки Умения

  МАЙСТОРСТВО
  чрез практика в лидерските умения

  Нашите обучения и програми за развитие на меки умения се реализират с помощта на резултатно-ориентирани коучинг методи, което ги прави едни най-ефективните форми за развитие. Фокусът е върху овладяване на практическото използване на тези умения от всеки, който е осъзнал тяхната мощ и желае да притежава качествени и надеждни инструменти за лична ефективност.

Виж наша демонстрационна групова сесия!
ЮнивърсФлоу е лоялен и резултатно-ориентиран партньор в развитието на хора и екипи.

Иновативно Лидерство от следващо поколение

За нас

 • pic 1
 • 4D Система - Как НАСА създава екипи
 • Коучинг
 • ICF - International Coach Federation

ЛИДЕРСТВО от следващо поколение

ЮнивърсФлоу е компания с фокус върху развитието на високоефективни екипи, практически лидерски умения и мотивираща организационна среда чрез 4-D Системата, използвана от НАСА и резултатно-ориентиран коучинг подход.

Нашата мисия е да подпомагаме бизнес лидерите в разгръщането на вътрешния им потенциал чрез достигане на майсторство в практическото приложение на лидерските умения, активното използване на силните страни и целенасочения контрол на съзнанието, за постигане на изключителни резултати в техния професионален и личен живот.

Ние постигаме това чрез резултатно-ориентиран коучинг подход, който е сред най-мощните и ефективни инструменти за подпомагане на лидери и екипи по техния път към трайно и успешно развитие.

Как НАСА създава екипи?

4-D Система - управление на човешките поведения

Историята започва през 1990-та, когато Чарлз Пелерин (Създателят на 4-D Системата) е вече осем години лидер на екипа по проект "Космически телескоп Хъбъл" в НАСА. Когато телескопът е изстрелян в орбита, екипът установява, че огледалото му е дефектно. Комисията за разследване прави заключение, че коренната причина за неуспеха е "ПРОВАЛ НА ЛИДЕРСТВОТО"! Тогава Чарли организира ремонтна мисия и малко след това се оттегля и посвещава времето си на изследване на влиянието на социалните сили върху поведенията на хора и екипи.
Така се ражда 4-D Системата.

4-D Оценки на ефективността

4-D Системата е средство за измерване и управление на човешки поведения. Тя дефинира 8 ключови поведения, които предопределят ефективността на хора и екипи. С помощта на 4-D Оценките (Web-базирана система за оценка, вкл. на български език) е възможно тяхното измерване и определяне на конкретна стойност на всяко от тях. Чрез повторение на процеса на оценка във времето е възможно да се проследи прогреса на процеса на развитие, както на отделен човек, така и на екип, и да се дефинират програми за насочено обучение и развитие.

 • 4D Система - Как НАСА създава екипи
 • 4D Система - Как НАСА създава екипи
 • 4D Система - Как НАСА създава екипи

Странно нещо е животът;
ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш.
Съмърсет Моъм

Наши клиенти


Доверие, Партньорство, Ангажираност

Ние изграждаме взаимоотношения с клиентите ни на база ценности - ДОВЕРИЕ, ПАРТНЬОРСТВО, АНГАЖИРАНОСТ.

ДОВЕРИЕТО ни подпомага в създаване на открита, прозрачна и емоционална връзка с хората и екипите.

АНГАЖИМЕНТЪТ ни към процеса и резултата вдъхва увереност на клиента, че има стабилен и надежден партньор по пътя към промяната.

ПАРТНЬОРСТВОТО отключва мотивацията и вярата в успеха.

Нашите продукти

"АЗ >> НИЕ" Трансформация

ТРАНСФОРМАЦИЯТА "АЗ >> НИЕ" представлява коучинг процес на осъзнаване, еволюция на мисленето и промяна на поведението на група хора от състояние "АЗ", при което всеки действа като отделен индивид към състояние "НИЕ", където всички действат като екип с екипно съзнание, ясна екипна и индивидуална отговорност и координирани действия.

Поискай информация

RAINBOW = LeaderSHIFT + MINDfulness

Високоефективен и модерен подход за бързо създаване и развитие на иновативни лидери. Нашата лидерска програма "RAINBOW - Лидерство чрез промяна на твоята реалност" представлява уникална комбинация от майсторство в практическото прилагане на лидерските умения (LeaderSHIFT) и овладяване на практики за освобождаване на съзнанието и контрол на стреса в динамична среда (MINDfulness).

Разгледай Виж видео

УСКОРЯВАНЕ на екипна ефективност

Нашите програми за ускоряване на екипната ефективност са създадени на база на 4-D Системата и AGILE принципите. С други думи, ние вярваме, че посредством съзнателно планиране, ефективна координация и мотивираща социална среда в организацията, резултатите и ползите сами говорят за себе си.

Поискай информация

AGILE Развитие на IT екипи

Нашите Програми за AGILE Развитие подпомагат екипи и компании в сферата на Информационните Технологии да оптимизират процеса по разработка на софтуер чрез внедряване на AGILE елементи, както и чрез практическо прилагане на SCRUM-процес. Резултатът става възможен благодарение на резултатно-ориентирания екипен коучинг подход, при който екипът взаимодейства в реална работна среда с професионален коуч, притежаващ задълбочени практически познания в ИТ сферата и управлението на проекти.

Поискай информация

Диагностика "The Real I"

Създаденият от нас процес по личностна диагностика и изготвяне на профил "The Real I" представлява уникален инструмент за всеки лидер на екип или проект за фокусиран индивидуален подход в работните взаимоотношения с всеки член на екипа. Този профил съдържа пълна картина на личностните качества и персоналните характеристики, за задълбочено вникване в начина на поведение и реакция на съответния човек в различни ситуации и среди.

Поискай информация

Майсторски програми за меки умения

Нашите майсторски програми за развитие на меки умения са с фокус върху практическото им приложение. Тези програми се реализират чрез резултатно-ориентирани коучинг методи и са високоефективни за тези участници, които искат да постигнат максимума на своите лидерски способности или да положат началото на своето дълготрайно лидерско развитие.

Разгледай

Имайте смелостта да следвате сърцето и интуицията си. Те някак знаят какъв наистина искате да станете.
Стив Джобс

нашите събития

RAINBOW
"Лидерство чрез промяна на твоята реалност"

8 модула
над 45 часа осъзнаване, самопознаване, развитие и практически умения

 • Програмата представлява уникална комбинация от осъзнаване, самоконтрол и мотивация, съчетани с практически занимания, креативни дейности, обмен на идеи и знания, усвояване на нови инструменти и практикуване на техники за разпускане, успокояване и фокус.

Разгледай

МАЙСТОРСКИ КЛАС
"4-D Продажби и Взаимоотношения с Клиенти"

4 днинад 25 часа осъзнаване, практика, нови знания и забавление

 • Програмата представлява виртуално пътуване към твоя успех. По пътя, ще посетиш 8 дестинации, във всяка от които ще намериш нещо, което ще те завладее и ще ти помогне да получиш съществени лични конкурентни предимства като професионалист.

Разгледай

Ние не можем да разрешим проблемите си със същото мислене, с което сме ги създали.
Алберт Айнщайн

Запознай се с нас

Полина Йорданова

Полина ЙОРДАНОВА, PCC, ECPC

Управляващ Партньор
Методики, Програми и Реализация

Сертифициран фасилитатор на LEGO® SERIOUS PLAY®

polina@universeflow.com

Роли & Умения

Екипен & Групов Коучинг

Индивидуален коучинг & Executive Coaching

AGILE Развитие на Екипи

Методики & Програми за Развитие

Управление на ПроектиЮнивърсФлоу програми коучинг-практикуми

Свържете се с нас

Кликнете за да видите картата

Уважаеми Партньори,
Благодарим за интереса ви към това, което правим!
За повече информация и подробности, свържете се с нас - с удоволствие ще откликнем!

Сигурност

Адрес:
ЮнивърсФлоу ООД.
Ул. "Георги Бакалов" 1, офис 1
София 1113
България

E-mail:
office@universeflow.com