15

Фев 2018

В този епизод ви запознаваме с впечатленията на Ваня Георгиева - търговски представител в S&T Bulgaria от първия ден на февруарската отворена група на нашия Майсторски клас "4-D продажби и взаимоотношения с клиенти

01

Фев 2018

Френската дерматологична лаборатория Bioderma започна 2018-та година с една добра инвестиция в своя търговски екип в България. Компанията проведе Ден I на двудневна майсторска програма "4-D Продажби и взаимоотношения с клиенти"

Как да стигнем до сделка в среща с клиент?

ЕПИЗОД V - 8 ключови умения в продажбите

Затваряне на сделка, сключване на сделка, договор

10

Яну 2018

Новата 2018-та година вече набира скорост и всеки от нас продължава да върви по утъпканата пътека на така познатото ни до болка работно ежедневие. Но не е ли време да направим малка промяна, така, че да постигаме по-често и повече реални резултати в следствие на нашите усилия като търговци и да направим 2018-та една от най-успешните години?

В тази публикация идва ред на последното умение от цикъла - едно от най-важните в процеса на изграждане на дълготрайни и лоялни взаимоотношения, а именно - затварянето на сделка или постигане на договореност за следващи стъпки в разговорите с клиенти.

Към пълния текст

Как да разкрием идеалната визия на клиента?

ЕПИЗОД IV - 8 ключови умения в продажбите

Поведенческа комуникация, Различна перспектива

11

Дек 2017

Досега в цикъла публикации на тема "8 ключови умения във взаимоотношенията с клиенти" разгледахме няколко ключови умения, които ни позволяват да изграждаме дълготрайни и лоялни взаимоотношения с нашите търговски контрагенти.

В тази публикация ще насочим нашето внимание към един специфичен етап от взаимотношенията с клиенти, който често неглижираме или пропускаме в усърдието си да направим най-доброто предложние.

Ето кой е той...

Към пълния текст

8 ключови умения в продажбите - ЕПИЗОД III

Поведенческа комуникация и различната перспектива

Поведенческа комуникация, Различна перспектива

21

НОЕ 2017

Досега в нашата серия от публикации, посветени на темата за ефективните продажби и взаимоотношенията с клиенти, разгледахме четири ключови умения (от общо осем), а именно - "Изграждане на доверие", "Задаване на точните въпроси", "Ефективно слушане" и "Вербална комуникация".

Днес продължаваме нашето изследване по темата за “дълготрайните и лоялни взаимоотношения с клиенти?” с два нови елемента.

Ето кои са те...

Към пълния текст

8 ключови умения в продажбите - ЕПИЗОД II

Ефективно слушане и вербална комуникация

Сключване на сделка, Продажби

13

НОЕ 2017

В предишния пост поставихме началото на серия от публикации, посветени на темата за ефективните продажби и взаимоотношенията с клиенти. Разгледахме и първите две ключови умения (от общо осем), а именно - "Изграждане на доверие" и "Задаване на точните въпроси".

В тази статия продължаваме да търсим отговора на въпроса “Какво вдъхва увереност в клиента, за да ни възприема той като предпочитан, надежден и лоялен партньор?” и да допълним пъзела с два нови елемента.

Ето кои са те...

Към пълния текст

8 ключови умения в продажбите - ЕПИЗОД I

Изграждане на доверие и задаване на точните въпроси

Сключване на сделка, Продажби

6

НОЕ 2017

С тази статия поставяме началото на серия от публикации, посветени на темата за ефективните продажби и клиентски взаимоотношения, тъй като наскоро бях провокиран от една доста показателна статистика...

Към пълния текст

4

Фев 2016

Някои дни започват така. Днес Полина Йорданова и Калин Иванов - основатели на ЮнивърсФлоу ООД бяха гости в Преди обед по bTV. Заедно обясниха как работи 4-D Системата на НАСА за изграждане на успешни екипи и как да бъдем ефективни в отношенията си с колегите и в семейството.

Вижте цялото предаване...